Poklon za devojku – 17

6.800,00 RSD

Nesvakidašnji, predivan poklon u pletenoj korpi od pruća. Predivan ton mint boje čini ovaj aranžman posebnim i ne klasičnim poklonom za devojku.  Naša preporuka!

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd17 Kategorija: Oznaka:

Opis

Poklon za devojku

Predivan poklon za devojku u tonu mint boje. Predivna pletena korpa od pruća koju krasi preukusan liker od pistaća, stoni sat u retro stilu, preukusna čokolada i šarena dekoracija, zasigurno će izmamiti osmeh i oduševljenje osobi kojoj ovo poklonite.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.