Poklon za devojku – 19

6.777,00 RSD

Predivan, dugotrajan, koristan i ne klasični aranžman koji sigurno izmamljuje osmeh i radost osobi kojoj ovo poklonite!

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd19 Kategorija: Oznaka:

Opis

Poklon za devojku

Divan poklon za devojku koji može dugo ostati ovakav da se ništa u njemu ne pokvari, tačnije dok Vaša draga osoba bude mogla da izdrži da ne pojede i popije sve iz aranžmana 🙂 . Liker od kafe predivnog mirisa i ukusa, keks, zrna kafe, bokal za tople napitke i saksijska biljka Spatifilum o kojoj više možete pročitati klikom na link, krase ovu predivnu pletenu korpu od pruća koja može poslužiti za odlaganje voća ili imati neku drugu svrhu.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.