Spatifilum

2.490,00 RSD

Spatifilum 

Ako se ova biljka pokloni zenskoj osobi, ona će vrlo brzo uticati na velike promene u njenom životu. Ako nije udata, brzo će se udati, ako nema dece, brzo će deca tračkarati kućom. Tako se ona odnosi na sve svere života jedne žene, veruje se da ona svera u kojoj žena ima poteškoća, vrlo brzo uz pomoć ljubavi ove sobne biljke staje na noge.

СКУ: saks2 Kategorija: Oznaka:

Opis

Spatifilum – Ovo je možda sobna biljka sa najviše različitih verovanja vezanih za nju. Možete svašta pročitati u vezi ovog saksijskog cveća i naići na razne zanimljive podatke, ali nama je najzanimljivije od svega što je nazivaju – Ženskom srećom.

Održava se lako i nije zahtevna. Potrebno je samo da je prilikom zalivanja dobro natopite vodom, a zatim ostavite da se zemlja osuši. U prostoru treba da ima malo svetla i to je sasvim dovoljno. Ako ovo saksijsko cveće nema dovoljno vode, ono će to samo pokazati tako što će se cvetovi saviti, zalijete je bolje i to je to, vratiće se u normalu. 

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.