Prodavnica - Spatifilum

Opis

Spatifilum 

Spatifilum – Ovo je možda sobna biljka sa najviše različitih verovanja vezanih za nju. Možete svašta pročitati u vezi ovog saksijskog cveća i naići na razne zanimljive podatke, ali nama je najzanimljivije od svega što je nazivaju – Ženskom srećom.

Ako se ova biljka pokloni zenskoj osobi, ona će vrlo brzo uticati na velike promene u njenom životu. Ako je nije udata, brzo će se udati, ako nema dece, brzo će deca tračkarati kućom. Tako se ona odnosi na sve svere života jedne žene, veruje se da ona svera u kojoj žena ima poteškoća, vrlo brzo uz pomoć ljubavi ove sobne biljke staje na noge.

Održava se lako i nije zahtevna. Potrebno ja samo da je prilikom zalivanja dobro natopite vodom, a zatim ostavite da se zemlja osuši. U prostoru treba da ima malo svetla i to je sasvim dovoljno. Ako ovo saksijsko cveće nema dovoljno vode, ono će to samo pokazati tako što će se cvetovi saviti, žalijete je bolje i to je to, vratiće se u normalu. 

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.