Prodavnica - Saksijsko cveće 01 – Sanseverija

Saksijsko cveće 01 – Sanseverija

2.390,00 RSD

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: saks1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

SANSEVERIJA 

Sanseverija je saksijska biljka koja je drugačije poznata pod imenom “svekrvin jezik” Zbog svojih oštrih listova u obliku jezika, dobila je taj naziv, a svekrva i njen jezik su dobro poznate ličnosti u Srbiji pa je time ova biljka zanimljivija. Najadekvatnija osoba da joj ovo poklonite je naravno svekrva. Kao i svaka druga osoba koja voli egzotične sobne biljke. Osim što je dobar poklon, ulepšaće svaki ambijent. 

Ovo saksijsko cveće spada u one koje noću proizvode kiseonik, pa je idealno mesto za nju – spavaća soba.

Održava se vrlo lako, ne voli preterano vodu pa je zalivanje sasvim dovoljno jednom nedeljno. Bitna stavka kod održavanja ovog sobnog cveća je da se sa njenih listova obriše prašina kada se nahvata. 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.