Saksijsko cveće 01 – Sanseverija

3.490,00 RSD

SANSEVERIJA 

Sanseverija je saksijska biljka koja je drugačije poznata pod imenom “svekrvin jezik”. Zbog svojih oštrih listova u obliku jezika, dobila je taj naziv, a svekrva i njen jezik su dobro poznate ličnosti u Srbiji pa je time ova biljka zanimljivija.

СКУ: saks1 Kategorija: Oznaka:

Opis

 Najadekvatnija osoba da joj ovo poklonite je naravno svekrva. Kao i svaka druga osoba koja voli egzotične sobne biljke. Osim što je dobar poklon, ulepšaće svaki ambijent. 

Ovo saksijsko cveće spada u one koje noću proizvode kiseonik, pa je idealno mesto za nju – spavaća soba.

Održava se vrlo lako, ne voli preterano vodu pa je zalivanje sasvim dovoljno jednom nedeljno. Bitna stavka kod održavanja ovog sobnog cveća je da se sa njenih listova obriše prašina kada se nahvata. 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.