Fikus Bendzamin

7.900,00 RSD

Pre svega drvo koje će oplemeniti svaki prostor. Vrlo lagano, bujne krošnje, sjajnih listova u izobilju. Prostor sigurno dobija drugu notu svežine.

Ovaj poklon je dobar za mnoge prilike ako vi tako procenite. Po nama idealne prilike su useljenja, opremanje ili ulepšavanje nečije kancelarije, kao i rodjendani vaših najdražih dama za koje ste sigurni da će uživati da neguju fikus, pored ostalih biljaka koje već imaju.

Доступност: Nema na zalihama СКУ: saks16 Kategorija:

Opis

Odgovara joj svetla prostorija, bez direktnog jakog sunca i da bude zaklonjena od promaje. Sve ostalo je više nego jednostavno. Ne traži nikakvu posebnu negu, dovoljno je po malo da se zalije kada procenite da je to potrebno, tj. kada vidite da je zemlji potrebna voda. Održavajte je konstantno vlažnom i to je savršen recept za negu fikusa. Kada kažemo konstantno vlažnom, ne mislimo na prekomerno zalivanje koje može da ošteti biljku, nego jednostavno, pogledate i pipnete kakva je zemlja i trudite se da ne bude suva skroz i da ne bude previše natopljena i to je to. Zlatna sredina.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.
  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.