Anturijum

2.990,00 RSD

Anturijum – biljka koja pozitivno utiče na raspoloženje. Veoma dekorativna sobna biljka, može da nabuja baš lepo, tako da će enterijer a i vlasnik istog, dobiti novog omiljenog prijatelja.

 

Šifra proizvoda: saks3 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Anturijum

Anturijum – Zanimljivo za poklonjanje kod Anturijuma je što utiče na raspoloženje, a kada je poklon u pitanju, raspoloženje je ključno. Glavna caka kod ovog saksijskog cveća je to da u njegovom prisustvu, njegova energija utiče na vašu i pospešuje bolje raspoloženje. Posebno ima dobar efekat kod osoba koje su depresivne. 

Veoma je dekorativna sobna biljka, može da nabuja baš lepo, tako da će enterijer a i vlasnik istog, dobiti novog omiljenog prijatelja.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990rsd za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.