Prodavnica - Anturijum

Anturijum

1.990,00 RSD

Anturijum – biljka koja pozitivno utiče na raspoloženje. Veoma dekorativana sobna biljka, može da nabuja baš lepo, tako da će enterijer a i vlasnik istog, dobiti novog omiljenog prijatelja. Dostava cveća 24/7.

 

Šifra proizvoda: saks3 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Anturijum

Anturijum – Zanimljivo za poklonjanje kod Anturijuma je što utiče na raspoloženje, a kada je poklon u pitanju, raspoloženje je ključno. Glavna caka kod ovog saksijskog cveća je to da u njegovom prisustvu, njegova energija utiče na vašu i pospešuje bolje raspoloženje. Posebno ima dobar efekat kod osoba koje su depresivne. 

Veoma je dekorativana sobna biljka, može da nabuja baš lepo, tako da će enterijer a i vlasnik istog, dobiti novog omiljenog prijatelja.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.