101 bela ruža u drvenoj kutiji – 01

23.990,00 RSD

101 ruža u drvenoj kutiji

101 nežnih belih ruža u luksuznoj, nesvakidašnjoj, svetlo plavoj drvenoj kutiji. Mašna na kutiji će, pored ruža kojima ćete iskazati najiskrenije emocije, biti samo divan detalj.

СКУ: sto1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

101 Bela ruža u luksuznoj drvenoj kutiji

101 ruža bele boje u luksuznoj reljefastoj, svetlo plavoj kutiji. Neutralno, nežno, elegantno i glamurozno, tako je najlakše opisati ovu 101 ružu u kutiji. 

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 1 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 bela ruža u drvenoj kutiji - 01
Cena:
RSD 23990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock