101 ruža u kutiji sa balonom i plišanom Mini

26.990,00 RSD

Divnu 101 ružu u kutiji nežne roze boje možete poklanjati za različite prilike. Dopašće se i vašoj devojci, ali će biti divan poklon i za izlazak iz porodilišta drage osobe koja je rodila devojčicu.

СКУ: sto6 Kategorija: Oznake: ,

Opis

101 roze ruža u kutiji sa balonom i Mini

Divnu 101 ružu u kutiji nežne roze boje možete poklanjati za različite prilike. Dopašće se i vašoj devojci, ali će biti divan poklon i za izlazak iz porodilišta drage osobe koja je rodila devojčicu. Bela traka oko kutije, igračka Mini Maus, prelepi balon učiniće da ove ruže zasene sve ostale poklone.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

 

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 ruža u kutiji sa balonom i Mini - 06
Cena:
RSD 26990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock