101 roze i žuta ruža sa hand made čokoladom – 04

24.990,00 RSD

101 ruža žute i roze boje, u kombinaciji sa najukusnijom Premier čokoladom, u prelepoj nežnoj kutiji ukašenoj belo-roze trakom od čipke možete pokoniti devojci, da joj pokažete koliko uživate s njom.

СКУ: sto4 Kategorija: Oznake: ,

Opis

101 roze i žuta ruža sa hand made čokoladom

101 ružu žute i roze boje, u kombinaciji sa najukusnijom Premier čokoladom, u prelepoj nežnoj kutiji ukašenoj belo-roze trakom od čipke možete pokoniti devojci, da joj pokažete koliko uživate s njom. Ovom 101 ružom pokazaćete poštovanje i naklonost koju osećate prema voljenoj osobi, a ručno rađenom savršenom čokoladom, koja dolazi u kutiji sa ružama, dodatno ćete joj ulepšati dan.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
4 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 roze i žuta ruža sa hand made čokoladom - 04
Cena:
RSD 24990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock