101 Ruža – Bottega Gold

31.990,00 RSD

Ako hoćete da vaš poklon ostavi bez teksta voljenu osobu, a u magli sve ostale poklone, evo jednog sigurnog predloga.

Ekskluzivna 101 ruža aranžirana sa šampanjcem i dve šampanj čaše.

СКУ: sto17 Kategorija: Oznaka:

Opis

1o1 Ruža sa Bottega Gold penušavcem

Toliko je dobra da je klijent tražio da je dostavimo iz Beograda na Kopaonik po najvećoj zimi. To smo i uradili i usput napravili slike u kafe klubu Bombardijer.

Ekskluzivna 101 ruža aranžirana sa šampanjcem i dve šampanj čaše.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990rsd za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Zbirna ocena:
4.5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
101 Ruža - Bottega Gold
Cena:
rsd 31990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock