101 Ruža – Klasika koja nikada ne izlazi iz mode

23.990,00 RSD

Ne dvoumite se, jednostavno klasika je uvek u modi.

СКУ: sto14 Kategorija: Oznaka:

Opis

101 Ruža – Dostava cveća Beograd

101 Ruža u crnoj drvenoj kutiji, klasičnog oblika, koja desetinama godina ne napušta najprestižnije pozicije za najbolje mesto medju poklonima. Aranžman sa kojim ne možete pogrešiti i nemate potrebe previše da razmišljate da li je dobar izbor. Jednostavno, tradicionalno, ovo je fantastičan izbor za 101 ružu.

Kutija može da bude i druge boje, ako imate takve zahteve slobodno nam pre porudzbine to napišite ili jednostavno upišite to u napomenu i biće tako.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990rsd za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
1 based on 1 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
101 Ruža - Klasika koje nikada ne izlazi iz mode (101R14)
Cena:
rsd 23990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock