Prodavnica - 150 Ruža – Savršeno upakovano

Opis

Aranžman sa 150 ruža u ručno radjenoj kutiji od drveta. Kutija u kojoj je napravljen ovaj aranžman je van standardnih dimenzija kao i kvaliteta.

Do sada su ga najčešće poručivali za prosidbe, što je za nas izuzetna čast da učestvujemo i dobijemo poverenje za taj vrlo delikatan i detaljno planiran trenutak. Zato garantujemo da je ovaj aranžman od 150 ruža na visini zadatka u svakom smislu.

Koja je vaša prilika da ovako nešto poklonite? Pišite nam ili poručite, pa da zajedno napravimo savršen plan.

Moguća je izmena boje ruža, kao i da sve bude jednobojno, takođe i broj ruža. Za posebne zahteve i dodatne izmene pišite nam ili navedite sve to u napomeni prilikom poručivanja.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
150 ruža
Cena:
rsd 35170
Dostupnost proizvoda
Available in Stock