150 Ruža – Savršeno upakovano

35.990,00 RSD

Aranžman sa 150 ruža u ručno radjenoj kutiji od drveta. Kutija u kojoj je napravljen ovaj aranžman je van standardnih dimenzija kao i kvaliteta.

Do sada su ga najčešće poručivali za prosidbe, što je za nas izuzetna čast da učestvujemo i dobijemo poverenje za taj vrlo delikatan i detaljno planiran trenutak. Zato garantujemo da je ovaj aranžman od 150 ruža na visini zadatka u svakom smislu

СКУ: sto15 Kategorije: ,

Opis

Koja je vaša prilika da ovako nešto poklonite? Pišite nam ili poručite, pa da zajedno napravimo savršen plan.

Moguća je izmena boje ruža, kao i da sve bude jednobojno, takođe i broj ruža. Za posebne zahteve i dodatne izmene pišite nam ili navedite sve to u napomeni prilikom poručivanja.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao što ste zamislili.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
150 ruža
Cena:
rsd 35990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock