Prodavnica - 101 ruža u jedinstvenom pakovanju

101 ruža u jedinstvenom pakovanju

30.870,00 RSD

101 ruža kao na filmu

Šifra proizvoda: sto13 Kategorija: Oznake: , ,
Pregled korpe

Opis

Aranžman od 101 ruže u jedinstvenoj kutiji. Ako želite da dobije 101 ružu koja se 100% razlikuje od svih ostalih, onda ste na pravom mestu. Vrlo unikatan i nesvakidašnji aranžman od 101 ruže.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili možda želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 4 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 ruža u jedinstvenom pakovanju
Cena:
RSD 30870
Dostupnost proizvoda
Available in Stock