Prodavnica - 101 roze i bela ruža sa balonom

101 roze i bela ruža sa balonom

21.970,00 RSD

101 ruža sa balonom je poklon sa kojim iz iskustva tvrdimo da oduševljava svakog kome je namenjen, kao i sve koji se nađu u blizini kada ga isporučujemo.

Šifra proizvoda: sto8 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

101 ruža sa balonom

Kada smo se pojavili na vratima sa ovom 101 ružom sa balonom, pogledi su bili isti kao da smo bombu uneli na rođendan i svi to videli. Kanap od balona je bio uvučen na fotografisanju ove 101 ruže, da bi ušao u kadar, a na proslavu kada smo unosili ovu 101 ružu, potpuno je bio pušten i to je još dodatno bilo wauu.

Naravno odmah se tu našao čovek da preuzme i da odabere na koji sto da stavi, da dodatno ulepša prostor. Dok smo izlazili sa dostave, ražmišljali smo samo o tome – „wauu koji efekat, jesi videoo?“

Nakon sedanja u kola, odmah pod utiskom smo poručiocu napisali da je bomba isporučena.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

 

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
3.5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 ruža sa balonom - 08
Cena:
RSD 21970
Dostupnost proizvoda
Available in Stock