101 roze i bela ruža sa balonom

24.990,00 RSD

101 ruža sa balonom je poklon sa kojim iz iskustva tvrdimo da oduševljava svakog kome je namenjen, kao i sve koji se nađu u blizini kada ga isporučujemo.

СКУ: sto8 Kategorija: Oznaka:

Opis

101 ruža sa balonom

Kada smo se pojavili na vratima sa ovom 101 ružom sa balonom, pogledi su bili isti kao da smo bombu uneli na rođendan i svi to videli. Kanap od balona je bio uvučen na fotografisanju ove 101 ruže, da bi ušao u kadar, a na proslavu kada smo unosili ovu 101 ružu, potpuno je bio pušten i to je još dodatno bilo wauu.

Naravno odmah se tu našao čovek da preuzme i da odabere na koji sto da stavi, da dodatno ulepša prostor. Dok smo izlazili sa dostave, ražmišljali smo samo o tome – “wauu koji efekat, jesi videoo?”

Nakon sedanja u kola, odmah pod utiskom smo poručiocu napisali da je bomba isporučena.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
3.5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 ruža sa balonom - 08
Cena:
RSD 24990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock