Poklon sa 10x jačim efekatom

116.490,00 RSD

U ovom ekstremno ludom i luksuznom paketu ima preko 350 ruža svih boja, 10 različitih aranžmana napravljenih u drvenim ručno radjenim kutijama koje će ostati trajno posle za ukras i za odlaganje ili izlaganje lepih stvarčica u kuci. Plišane igračke, makarons kolači, kinder bueno, Ferrero Rocher, Rafaelo i Kinder stanglice.

СКУ: sto18 Kategorije: ,

Opis

Dostava cveća i poklona na neobičan i šokantan način!

Ovaj koncept poklona je malo drugačije zamišljen, evo i kako.

Isporuku ovog poklona vrši 10 ljudi. Ona kojoj spremamo ovo prelepo iznenadjenje pojma nema šta će je snaći. U dogovoru sa vama planiramo sve precizno. Kada smo sigurni da je ona kod kuće, pozvacemo je da najavimo neku glupu kurirsku dostavu, vec standardnom uigranom metodom, tako da nikako neće znati kakva luda priča joj se sprema.

Nakon toga stiže prva isporuka, krećemo od najmanjeg slatkog aranžmana, dostavljač isporučuje i kaže “izvinjavam se zaboravio sam nešto u kolima za vas, oprostite samo sekund, odmah se vraćam.” Zatim se pojavljuje drugi momak sa puno vecim cvetnim aranžmanom, sa istom pričom da se strpi još sekund da uzme nešto što je zaboravio. Zatim treći dostavljač i tako dok se ne šokira. Već drugi dostavljač kada se pojavi biće zbunjena i sumnjičava, ali zamislite samo taj efekat da vam pola kuće bude napunjeno cvetnim aranžmanima kroz 5,6 minuta. Ostaće u šoku, a prepričavanje ovog dogadjaja ostaće glavna tema kada se spomene lud poklon narednih 100 godina.

Ispod su slike aranžmana koje isporučujemo

Uz ovaj celokupan paket DOBIJATE NA POKLON bocu Moet & Chadon Brut 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

 

poklon za devojku101 ružacvetni aranžmanpoklon za devojkucvetni aranžmancveće u kutijipoklon za devojkupoklon za devojkucveće u kutiji