Cveće u kutiji – 01

8.890,00 RSD

Cveće pastelnih boja

Cveće u kutiji nežnih pastelnih roze boja, uz dodatak ukusnih kolačića u istim tonovima i povremeni kontrast zelene, mogu biti fenomenalan poklon za brojne prilike, ali i osobe. Osim svojoj ženi ili devojci, ovakvo cveće u kutiji možete pokloniti i sestri, prijateljici, koleginici, pa i tašti. Kako nije samo mirisno zbog cveća, niti ukusno zbog kolačića, već je i predivno za gledanje, sigurno ne možete pogrešiti ukoliko ga poklonite.

СКУ: ck1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.