TOP

Cveće u kutiji – 02

10.990,00 RSD

21 crvena ruža u crnoj kutiji

Ovaj poklon neće trajati samo dok su sveže ruže, već može biti večan. U carstvu ruža nalazi se Eševrija, u narodu poznatija  kao “čuvarkuća”.

Šifra proizvoda: ck2 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Predivna 21 crvena ruža u crnoj kutiji valjkastog oblika. Veliki zeleni listovi, kojima je cveće dekorisano, daju ružama jak kontrast i čine ih još efektnijim, a crna kutija obmotana mašnom svakako će biti sačuvana. Ovako aranžirane ruže garantovano će zadiviti vašu voljenu osobu.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.