TOP

Cveće u kutiji – 07

14.990,00 RSD

Bele ruže i Raffaelo kuglice

Cvetni aranžman od belih ruža na jednoj i Raffaelo kuglica na drugoj polovini crvene kutije u obliku srca. Mali, beli, plišani medved sa velikom bordo mašnom upotpuniće ovo cveće u kutiji i sigurno će veoma obradovati osobu kojoj je namenjeno.

СКУ: ck7 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Poklon za devojku – ruže i Raffaello

Ovakav poklon za devojku garantovano ostavlja utisak.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.