TOP

Cveće u kutiji – 10

6.870,00 RSD

Ruže u kutiji i Ferrero Rocher kuglice

Jedan od ubedljivo najprodavanijih aranžmana kod nas, a evo i zašto..

Crvena ruža, kraljica prestola cveća već vekovima i najpoznatija čokoladna kuglica na celom svetu, zajedno u crnoj drvenoj kutiji. Aranžman izgleda fenomenalno, elegantno, kvalitetno, vrlo bogat i dostojan svake prilike. Celokupan utisak je luksuzan, a aranžman kvalitetom i cenom ubedljivo dominira medju ponudama na internetu. 

Šifra proizvoda: ck9 Kategorija: Oznake: , ,
Pregled korpe

Opis

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.