TOP

Cveće u kutiji – 09

1ТП2Т – 1ТП1Т

Cveće u kutiji sa vinom

Prelepo cveće u kutiji nežnih boja, uz fenomenalno penušavo francusko vino Moet i divne, mekane kolačiće. Ovo je idealan poklon za devojku kojoj želite da ulepšate veče, bilo da ga provodi sa vama ili sa svojim drugaricama.

Očisti

Opis

Aranžman možemo da napravimo sa pićem po želji. Naš već oproban predlog je penušavo vino Kovaćević Rose jer aranžman ne promeni izgled ni trunku. Ostane isto ovako elegantan i veseo.

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izbor pića

Moet Rose, Kovačević Fresco Rose