Prodavnica - Cveće u kutiji – 09

TOP

Cveće u kutiji – 09

13.490,00 RSD21.490,00 RSD

Očisti
Pregled korpe

Opis

Cveće u kutiji sa vinom

Prelepo cveće u kutiji nežnih boja, uz fenomenalno penušavo francusko vino Moet i divne, mekane kolačiće. Ovo je idealan poklon za devojku kojoj želite da ulepšate veče, bilo da ga provodi sa vama ili sa svojim drugaricama.

Aranžman možemo da napravimo sa pićem po želji. Naš već oproban predlog je penušavo vino Kovaćević Rose jer aranžman ne promeni izgled ni trunku. Ostane isto ovako elegantan i veseo.

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca. 
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izbor pića

Moet Rose, Kovačević Fresco Rose