Cveće u kutiji sa bombonjerom, medom i nutelom

19.990,00 RSD

Cveće u kutiji sa medom i slatkišima

Vrlo kvalitetan aranžman, cveće u drvenoj kutiji sa neodoljivim dodacima. Dobar i kvalitetan izbor za vama posebno drage osobe. Aranžman ima 51 crvenu ružu, veliku Kraš bombonjeru, veliku teglu nutele i plišanog medu 24cm dimenzije. Drvena kutiju je ručno rađena, savršenog kvaliteta.

Crvene ruže u kutiji, bombonjera, nutela i pliš. Kako vam zvuči?

Šifra proizvoda: ck26 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
Cveće u kutiji sa bombonjerom, medom i nutelom - (Ck28)
Cena:
rsd 19990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock