Srce sa crvenim ružama i Eševerijom (čuvarkućom)

14.990,00 RSD

Ruže u kutiji u obliku srca

Ručno radjena drvena kutija koju krasi veliki broj crvenih ruža i biljka u narodu poznatija kao čuvarkuća (Eševerija). Tu je i dodatna dekoracija kinder jajima, jer nije to to ako nema i nešto da se zasladimo.

СКУ: CK42 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Ovaj predlog je naš savet ako želite da objedinite sve u jednom. Tu je biljka koju će kasnije da neguje i pazi, veoma se lako održava i faktički je neuništiva. Tu su kinder jaja da nam vrate dečiji osmeh na lice, a kao glavna stvar glamurozna kutija u obliku srca puna svežih crvenih ruža.

Takodje srce nije neko kartonsko koje će se raspasti nakon što se ruže izvade, srce je ručni rad, od drveta napravljeno i ostaće kao predmet u kući trajno.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.