Cvetni aranžman – Egzotični meda

10.990,00 RSD

Cvetni aranžman sa cvećem i tropskim voćem

Meda u jednoj prelepoj oazi. Ovaj mix sa crvenim ružama, tropskim voćem i elegantnom čokoladom, može da ostavi samo jedan jedini utisak, a to je “Wauu, kakva kombinacija”

Šifra proizvoda: ca11 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Smela i malo drugačija kombinacija cvetnog aranžmana od onih na koje smo navikli.

Ručno radjena drvena kutija, plišani meda na čiju mašnu kačimo vašu poruku. (ako se malo zagledate dublje u sliku, videćete da je oko vrata medveda okačena poruka).

Tu su crvene ruže, vrhovni vladar svakog cvetnog aranžmana, kao i stvar koju svaka žena svakodnevno koristi, torbica, samo ovaj put u njoj nisu “od popa uši” već premijum ručno pravljena čokolada.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.