Voćni aranžman sa penušavim vinom La Delizia ili Moet Rose (voc6) (voc6,5)

10.900,00 RSD17.790,00 RSD

Boca vina u carstvu voća!

Na vama je samo da odaberete piće, a ostalo prepustite nama i čekajte da Vam se javimo vrlo brzo sa porukom “Oduševio/la se!”

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Očisti
Pregled korpe

Opis

Prelep, bogat i otmen aranžman prepun voća i flašom pića.

Predivan gest za otvaranje ili godišnjicu firme, pa čak i kao poklon za devojku, ako nije ljubitelj cveća.

 

 • Bitne stvari prilikom kupovine
  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava voćnih aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

  Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

  Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

  Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izaberite piće

La Delizia, Moet Rose