Luksuzan voćni aranžman sa belim vinom

8.990,00 RSD

Luksuzni voćni aranžman sa vinom

Ručno radjena drvena voćna korpa koja će na prvi pogled svojim bogatim sadržajem i izgledom da uradi ono najbitnije. Izmami osmeh, prenese poruku i zagrli srce vaše voljene osobe za vas.

СКУ: voc3 Kategorija:

Opis

Savršen za poslovne partnere, kolege na kratkom odmoru usled prehlade, drage mame, kao i cenjene supruge. Svi navedeni slučajevi su već mnogo puta izabrali baš ovog voćnog gosta da im izmami osmeh.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
Luksuzan voćni aranžman sa belim vinom
Cena:
rsd 8990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock