Voćni aranžman 05

6.990,00 RSD

Voćni aranžman u pletenoj korpi

Voćni aranžman u pletenoj korpi od pruća. Sadrži egzotično i domaće voće, sok od crvenog voća i veliku teglu sa poklopcem i slamčicom.

СКУ: voc5 Kategorija:

Opis

Prelep voćni aranžman u pletenoj korpi od pruća. Aranžman sadrži egzotično i domaće voće pomoranže, banane, ali i grožđe, jabuke, itd. Tu je i sok od crvenog voća, kao i velika tegla sa poklopcem i slamčicom. Ovim voćnim aranžmanom donosite vitaminsku bombu, a pletena korpa ostaje kao mesto u kome će se i kasnije čuvati neko drugo voće

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopuniti vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.