Voćni aranžman 01

8.790,00 RSD

Voćni aranžman – Korpa sa Voćem

Vitaminska bomba u pletenoj korpi! Voćni aranžman koji sadrži mnoštvo ukusnog voća.

Vaš organizam će doživeti vitaminski šok, ali i snagu i osveženje. Isto će se osećati i osoba kojoj ovaj voćni aranžman poklonite. 

СКУ: voc1 Kategorija:

Opis

Voćni aranžman  koji toliko lepo izgleda da će vam biti žao da ga načnete. Ipak, kada to uradite, uživaćete u crnom i belom grožđu, bananama, limunu, pomorandžama, jabukama, avokadu, ananasu… Nećete znati odakle pre da počnete, da li da ga jedete ili da pravite savršene smutije ili prelepe ceđene sokove. 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava voćnih aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.