Prodavnica - Voćni aranžman 01

Voćni aranžman 01

7.795,00 RSD

Šifra proizvoda: voc1 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Voćni aranžman – Korpa sa Voćem

Vitaminska bomba u pletenoj korpi! Voćni aranžman koji sadrži mnoštvo ukusnog voća, ali koji toliko lepo izgleda da će vam biti žao da ga načnete. Ipak, kada to uradite, uživaćete u crnom i belom grožđu, bananama, limunu, pomorandžama, jabukama, avokadu, ananasu… Nećete znati odakle pre da počnete, dali da ga jedete ili da pravite savršene smutije ili prelepe ceđene sokove. Vaš organizam će doživeti vitaminski šok, ali i snagu i osveženje. Isto će se osećati i osoba kojoj ovaj voćni aranžman poklonite. 

Bitne stvari prilikom kupovine:

  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava je besplatna za iznos preko 3990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.