Voćna korpa i voćni sok

6.990,00 RSD

Voćni aranžman i voćni sok u ručno pletenoj korpi od pruća

U opisu možete pročitati zašto je baš ovaj voćni aranžman za 70% slučajeva uvek naša najbolja preporuka, a Poklondzija kada daje preporuku to treba shvatiti ozbiljno 🙂

СКУ: voc2 Kategorija:

Opis

Jedan od naših najprodavanijih voćnih aranžmana. Osim što izgledom podseća na korpe sa voćem iz filmova, ujedno je veoma bogat raznovrsnim voćem. Sve je napravlejno u čvrstoj ručno pletenoj korpi od pruća. Sve te stvari utiču da bude na 1 mestu najprodavanijih voćnih korpi kod nas i da ako se dvoumite ili ste sa budzetom tu negde na granici, nemojte razmišljati, baš ovaj aranžman je naša 100% preporuka!

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava voćnih aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
3 based on 1 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
Voćna korpa i voćni sok
Cena:
rsd 6990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock