Wauu voćni aranžman

9.490,00 RSD

Izuzetan izgled, kao i odabir voća. Sve upakovanu u ručno radjenu drvenu kutiju visokog kvaliteta.

Prava vitaminska bomba ukrašena otmenom mašnom da poklon digne na viši nivo

СКУ: voc16 Kategorija:

Opis

Ovaj voćni aranžman smo radili za jednu ambasadu u Beogradu za specijalnog gosta. Morao je da ispuni sva visoka očekivanja, što je i uradio. Izuzetan izgled, kao i odabir voća. Sve upakovanu u ručno radjenu drvenu kutiju visokog kvaliteta. Mi se često zezamo u firmi, “od ovakvog poklona može samo da ozdravi”. Naša preporuka ako hoćete baš da oduševite sa voćnom poklonom.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava voćnih aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu voćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.