Voćni aranžman 04 (voc11)

9.990,00 RSD

Egzotični voćni aranžman

Egzotični voćni aranžman koji sadrži ananas, banane, limun, avokado i još puno egzotičnog voća.

 

СКУ: voc4 Kategorija:

Opis

Egozični voćni aranžman? Na šta pomislite kada zamislite ananas, banane, limun, pomorandže i sok ? Mi na leto, sunce i plažu. Na uživanje na ležaljki i osveženje uz hladno, ceđeno voće. E baš to ćete doneti onome kome poklonite ovaj voćni aranžman u beloj pletenoj korpi. Donećete puuuuno vitamina i puno osveženja, a osoba kojoj ovo voće poklanjate znaće da brinete o njoj.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava voćnih aranžmana u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava voćnih aranžmana je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavuvoćnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.