Prodavnica - 101 Ruža sa igračkama Miki i Mini – 03

101 Ruža sa igračkama Miki i Mini – 03

24.670,00 RSD

101 ruža sa igračkama Miki i Mini maus u prelepoj i čvrstoj kutiji, jedan je od najlepših način da izjavite ljubav.

Šifra proizvoda: sto3 Kategorija: Oznake: , ,
Pregled korpe

Opis

101 crvena ruža sa igračkama Miki i Mini

101 crvena ruža u prelepoj i čvrstoj kutiji, sa dodatkom igračaka Miki i Mini Maus. Ljubav ovog poznatog Diznijevog para je nadaleko poznata, pa ovom 101 crvenom ružom pokažite da želite da i vaša bude takva.

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca. 
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 Ruža sa igračkama Miki i Mini - 03
Cena:
RSD 24670
Dostupnost proizvoda
Available in Stock