101 Ruža u beloj drvenoj kutiji

23.990,00 RSD

Prefinjeni aranžman od 101 ruže u beloj drvenoj kutiji

СКУ: sto11 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

101 Ruža u beloj drvenoj kutiji

101 Ruža u beloj drvenoj kutiji je jedan od naših najlepših aranžmana i garantovano obara s nogu voljenu osobu.

101 ruža u beloj drvenoj kutiji kao poklon za godišnjicu, dan zaljubljenih, 8 mart, rođendan…

Ova 101 ruža u kutiji će definitivno oduševiti vama dragu osobu, koja god da je prilika. Ako je proslava godišnjice, budite uvereni da će je dugo pamtiti i poželeti da ih dočekate još beskrajno mnogo. Dan zaljubljenih, biće najbolji poklon kojim će se hvaliti na društvenim mrežama. 8 mart – sve žene će na dan žena biti ljubomorne na Vama dragu damu. Rođendan shvatiće da ste joj najlepši poklon vi, a onda ovaj aranžman.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu 101 ružu u kutiji, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila se”

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
101 Ruža u beloj drvenoj kutiji
Cena:
RSD 23990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock