Prodavnica - 101 Ruža na neobičan način

101 Ruža na neobičan način

32.970,00 RSD

Šifra proizvoda: sto16 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

101 Ruža na drugačiji način!

Ova luda 101 ruža se sastoji iz dve kutije, jedna okrugla van standardnih dimenzija, unutar koje se nalazi posebna kutija u obliku srca. Obe kutije su napravljene ručno, kvalitetno i od drveta. Postojne i čvrste.

101 ruža u više boja unutar kutija, dva bela plišana medveda veličine 24cm i preko 20 Home Made makarons kolačića koji se nalaze unutar srca. Sveži i pravljeni istog dana. Kupujemo ih u Home Made firmi, inače najbolji i najkvalitetniji makarons kolači u Srbiji.

Vrlo ekskluzivno i galantno pakovanje. Poklon za prepričavanje godinama. Možete ga kupiti samo kod nas. Takođe, mnogi skupi aranžmani su već viđeni, ovo je nešto čime će se voljena osoba godinama hvaliti i držati prvu poziciju medju poklonima koje je ikada dobila.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Ukoliko Vam se ovaj aranžman dopada, ali želite određene izmene u njemu (npr boja ruža, kutije) ili pak želite da ga obogatimo dodatno i napravimo aranžman od 201 ili čak 501 ruže, nazovite nas, napravićemo da bude kao iz bajke!

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
101 Ruža na neobičan način (101R16)
Cena:
rsd 32970
Dostupnost proizvoda
Available in Stock