101 Ruža na neobičan način

32.990,00 RSD 21.443,50 RSD

Ova luda 101 ruža se sastoji iz dve kutije, jedna okrugla van standardnih dimenzija, unutar koje se nalazi posebna kutija u obliku srca. Obe kutije su napravljene ručno, kvalitetno i od drveta. Postojne i čvrste.

Vrlo ekskluzivno i galantno pakovanje. Poklon za prepričavanje godinama. Možete ga kupiti samo kod nas.

Šifra proizvoda: sto16 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

101 Ruža na drugačiji način!

101 ruža u više boja unutar kutija, dva bela plišana medveda veličine 24cm i preko 20 Home Made makarons kolačića koji se nalaze unutar srca. Sveži i pravljeni istog dana. Kupujemo ih u Home Made firmi, inače najbolji i najkvalitetniji makarons kolači u Srbiji.

Takođe, mnogi skupi aranžmani su već viđeni, ovo je nešto čime će se voljena osoba godinama hvaliti i držati prvu poziciju medju poklonima koje je ikada dobila.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
101 Ruža na neobičan način (101R16)
Cena:
rsd 32990
Dostupnost proizvoda
Available in Stock