Prodavnica poklona - Bambus Orhideja

Bambus Orhideja

2.890,00 RSD

Bambus simbolizuje stabilnost, čvrstinu, jačinu, snagu, a Orhideja lepotu, eleganciju, prefinjenost i još mnogo toga. Sve to zapakovano u prelepi aranžman, koji će obradovati svakog ko ga dobije na poklon.

 

Доступност: Nema na zalihama СКУ: saks8 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Bambus – Orhideja 

 Postoje razna verovanja za ovo saksijsko cveće, ali ono što je po nama najbitnije je njen naziv. Zašto naziv? Zato što Bambus simbolizuje stabilnost, čvrstinu, jačinu, snagu, a Orhideja lepotu, eleganciju, prefinjenost i još mnogo toga. Ovo saksijsko cveće se zove BAMBUS – ORHIDEJA, sada vam je jasno koju poruku šalje ako ga nekome poklonite. 

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.
  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.

sr_RSSerbian