Prodavnica - Bambus Orhideja

Bambus Orhideja

2.890,00 RSD

Bambus simbolizuje stabilnost, čvrstinu, jačinu, snagu, a Orhideja lepotu, eleganciju, prefinjenost i još mnogo toga. Sve to zapakovano u prelepi aranžman, koji će obradovati svakog ko ga dobije na poklon.

 

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: saks8 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Bambus – Orhideja 

 Postoje razna verovanja za ovo saksijsko cveće, ali ono što je po nama najbitnije je njen naziv. Zašto naziv? Zato što Bambus simbolizuje stabilnost, čvrstinu, jačinu, snagu, a Orhideja lepotu, eleganciju, prefinjenost i još mnogo toga. Ovo saksijsko cveće se zove BAMBUS – ORHIDEJA, sada vam je jasno koju poruku šalje ako ga nekome poklonite. 

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.