Bonsai drvo

8.880,00 RSD

Postoji nebrojano mnogo vrsta Bonsaija, mi u ponudi imamo one za koje smatramo da su najlepši za poklanjanje. 

Šifra proizvoda: saks9 Kategorija: Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Bonsai drvo

Bonsai – Pročitajte kratku zanimljivu priču o Bonsaiju, jer vaša voljena osoba će biti oduševljena da je čuje nakon što dobije ovako dobar poklon. 

Kako Wikipedija kaže, a mi sigurno nismo pametniji od nje. Bonsai je u modernom svetu prvenstveno statusni simbol, pa onda tehnika gajenja biljaka u malim posudama, što zaista i jeste. U prevodu njegovo ime baš to znači. Elem, ljudi su gajili sve i svašta u posudama, evo i mi u našoj radionici imamo zasađen bosiljak u posudi, ali nikako ga ne zovemo Bonsai, evo i zašto?

Kako legenda kaže u Kini je u doba Han Dinastije (200 godina. p.n.e)  stvoren novi koncept kreiranja mini pejzaža u posudama, to se zove Pejinjg. Jedan od careva, naredio je da se u bašti koju gleda sa svog prozora napravi minijaturna verzija njegovog carstva, kako bi mogao stalno da gleda šta sve poseduje. Elem Pejing ili ti Bonsai je postao statusni simbol među mnogim dinastijama, zemljama, svetovima, i eto do dana današnjeg i dalje predstavlja najzanimljivije, a svakako i najskuplje drvo u saksiji na celom svetu. 

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.
  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.