Saksijsko cveće 10 – Šamadora

1.990,00 RSD

Šamadora

Ovo saksijsko cveće može da postane pravi egzotični raj u zatvorenom prostoru. Vrlo je laka za održavanje, a negovanjem od nje dobijate sve bujnije tropske grane prepune lišća

Šifra proizvoda: saks10 Kategorija: Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Šamadora

Šamadora – Ovo saksijsko cveće može da postane pravi egzotični raj u zatvorenom prostoru. Vrlo je laka za održavanje, a negovanjem od nje dobijate sve bujnije tropske grane prepune lišća. Budite sigurni da će u jednom trenutku biti centralna figura enterijera. Ova sobna biljka je vrsta palme, potrebno joj je malo svetla, dobar protok vazduha i to je sve. 

Održava se tako što zemlja u saksiji treba da bude konstantno vlažna. Znači ne pretrpavate je vodom, a ni ne ostavljate je da bude potpuno suva. Zlatna sredina u zalivanju će uticati na njen brz i lep razvoj.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.