Prodavnica - Saksijsko cveće 10 – Šamadora

Saksijsko cveće 10 – Šamadora

1.790,00 RSD

Šamadora – Ovo saksijsko cveće može da postane pravi egzotični raj u zatvorenom prostoru. Vrlo je laka za održavanje, a negovanjem od nje dobijate sve bujnije tropske grane prepune lišća

Šifra proizvoda: saks10 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Šamadora

Šamadora – Ovo saksijsko cveće može da postane pravi egzotični raj u zatvorenom prostoru. Vrlo je laka za održavanje, a negovanjem od nje dobijate sve bujnije tropske grane prepune lišća. Budite sigurni da će u jednom trenutku biti centralna figura enterijera. Ova sobna biljka je vrsta palme, potrebno joj je malo svetla, dobar protok vazduha i to je sve. 

Održava se tako što zemlja u saksiji treba da bude konstantno vlažna. Znači ne pretrpavate je vodom, a ni ne ostavljate je da bude potpuno suva. Zlatna sredina u zalivanju će uticati na njen brz i lep razvoj.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.