Saksijsko cveće 07 – Orhideja sa jednom granom

2.150,00 RSD

Orhideja sa jednom granom

Nemojte misliti da nije raskošna ako ima 1 granu, krošnja joj je drugačija od orhideja sa 2 grane, ali ne i manje bujnija

Šifra proizvoda: saks7 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Šta si dobila na poklon? “ORHIDEJU, znaš kako je lepaaa!”

Ovo će biti odgovor svake žene koja dobije Orhideju na poklon. Prosto, to je cvet koji vekovima pleni svojom lepotom, imamo toliko toga zanimljivog i lepog da napišemo o ovom saksijskom cveću da se lagano napiše knjiga. Naravno nećemo da smaramo sa karakteristikama Orhideja, jer ovo je najlepša sobna biljka koja postoji i prosto je nepogrešiv poklon 101%. Elem, ako se lepo održava, može da ulepšava prostor godinama. 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.
  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.