Saksijsko cveće 07 – Orhideja sa jednom granom

2.150,00 RSD

Orhideja sa jednom granom

Nemojte misliti da nije raskošna ako ima 1 granu, krošnja joj je drugačija od orhideja sa 2 grane, ali ne i manje bujnija

СКУ: saks7 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Šta si dobila na poklon? “ORHIDEJU, znaš kako je lepaaa!”

Ovo će biti odgovor svake žene koja dobije Orhideju na poklon. Prosto, to je cvet koji vekovima pleni svojom lepotom, imamo toliko toga zanimljivog i lepog da napišemo o ovom saksijskom cveću da se lagano napiše knjiga. Naravno nećemo da smaramo sa karakteristikama Orhideja, jer ovo je najlepša sobna biljka koja postoji i prosto je nepogrešiv poklon 101%. Elem, ako se lepo održava, može da ulepšava prostor godinama. 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.