Prodavnica - Bromelija

Bromelija

2.290,00 RSD

Bromelija – Za ljubitelje neobičnog egzotičnog izgleda, ova sobna biljka, drugačije poznata kao Ananas biljka je pravi pogodak.

 

Šifra proizvoda: saks11 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Bromelija

Bromelija – Za ljubitelje neobičnog egzotičnog izgleda, ova sobna biljka, drugačije poznata kao Ananas biljka je pravi pogodak. Karakterišu je jarke boje, rascvetani listovi i ceo njen oblik je potpuno egzotičan. Razni podaci tvrde da je ovo saksijsko cveće veoma efikasno u samanjivanju hrkanja kod ljudi. Tako je, hrkanja, ako vam partner hrče, ili znate nekoga ko dosta hrče, ova biljka bi trebalo to da ublaži znatno. 

Održava se tako što se u letnjem periodu ovo sobno cveće zaliva dva puta, a u zimskom periodu jedanput nedeljno.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.