Bromelija

2.490,00 RSD

Bromelija

Za ljubitelje neobičnog egzotičnog izgleda, ova sobna biljka, drugačije poznata kao Ananas biljka je pravi pogodak.

 

СКУ: saks11 Kategorija: Oznaka:

Opis

Bromelija

Bromelija – Za ljubitelje neobičnog egzotičnog izgleda, ova sobna biljka, drugačije poznata kao Ananas biljka je pravi pogodak. Karakterišu je jarke boje, rascvetani listovi i ceo njen oblik je potpuno egzotičan. Razni podaci tvrde da je ovo saksijsko cveće veoma efikasno u samanjivanju hrkanja kod ljudi. Tako je, hrkanja, ako vam partner hrče, ili znate nekoga ko dosta hrče, ova biljka bi trebalo to da ublaži znatno. 

Održava se tako što se u letnjem periodu ovo sobno cveće zaliva dva puta, a u zimskom periodu jedanput nedeljno.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.