Prodavnica - Dracena

Dracena

3.490,00 RSD

Dracena – Ako je vaš plan da je poklonite ženskoj osobi, imate doodatno dobar razlog, jer poreklo njenog naziv u prevodu znači – Žena zmaj.

Šifra proizvoda: saks4 Kategorija: Oznake: ,
Pregled korpe

Opis

Dracena 

Dracena – Ako je vaš plan da je poklonite ženskoj osobi, imate doodatno dobar razlog, jer poreklo njenog naziv u prevodu znači – Žena zmaj.

Ova sobna biljka spada u najdelotvornije vrste saksijskog cveća koje prečišćuju vazduh u zatvorenim prostorijama. Ona oslobađe kapljice koje smanjuju koncentraciju prašine u vazduhu.

Takođe ako želite sjajno da dekorišete enterijer sebi ili voljenoj osobi, a da nemate nikakvu brigu da li je sve u redu sa biljkom, onda je ova saksijska biljka idealno rešenje, jer je prelaka za održavanje. Dovoljno je da u prostoriji ima malo svetlosti i da je povremeno zalijete, a ona će vam se za to malo pažnje, trajno odužiti ulepšavanjem prostora.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.