Dracena

3.490,00 RSD

Dracena – Ako je vaš plan da je poklonite ženskoj osobi, imate doodatno dobar razlog, jer poreklo njenog naziv u prevodu znači – Žena zmaj.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: saks4 Kategorija: Oznaka:

Opis

Dracena 

Ova sobna biljka spada u najdelotvornije vrste saksijskog cveća koje prečišćuju vazduh u zatvorenim prostorijama. Ona oslobađa kapljice koje smanjuju koncentraciju prašine u vazduhu.

Takođe ako želite sjajno da dekorišete enterijer sebi ili voljenoj osobi, a da nemate nikakvu brigu da li je sve u redu sa biljkom, onda je ova saksijska biljka idealno rešenje, jer je prelaka za održavanje. Dovoljno je da u prostoriji ima malo svetlosti i da je povremeno zalijete, a ona će vam se za to malo pažnje, trajno odužiti ulepšavanjem prostora.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.