Prodavnica - Drvo života

Drvo života

3.870,00 RSD

Drvo života – Jedna od najpopularnijih i najdugovečnijih sobnih biljaka. Poručite i iznenadite dragu osobu izuzetnim poklonom. Dostava cveća i poklona 24/7

Pregled korpe

Opis

Drvo života

Drvo života – Nije redak slučaj da neko u društvu kaže, “Hej imam to drvo preko 10 godina, poklonila mi je najbolja drugarica Milica”, ali je vrlo redak slučaj da pronađete poklon koji može da potraje vašoj dragoj osobi toliki broj godina kao ovo drvo. To je jedan od mnogo lepih razloga da se odlučite za baš ovu sobnu biljku. 

Svako je bar jednom u životu čuo za drvo života, prosto to je najpoznatije saksijsko cveće na na našim prostorima i 90% populacije će umeti da ga prepozna. Njen naziv Drvo Života je veoma adekvatan za poklon, pa se često ljudi odluče baš za njega. Osim prelepog naziva ima veoma lepo debelo stablo i bujne listove koji podsećaju na listove palme. 

Biljka traži dosta svetlosti pa bi joj neko mesto pored prozora bilo idealno. Kada dodje proleće može se izneti napolje i to će mu dodatno pomoći da bude lepo i dugotrajno.

Održavanje prelako – Voda i svetlo – to je sve

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.

Recenzije
Zbirna ocena:
4 based on 4 votes