Drvo života

2.990,00 RSD

Drvo života

Jedna od najpopularnijih i najdugovečnijih sobnih biljaka. Poručite i iznenadite dragu osobu izuzetnim poklonom.

Šifra proizvoda: saks12 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Drvo života

Drvo života – Nije redak slučaj da neko u društvu kaže, “Hej imam to drvo preko 10 godina, poklonila mi je najbolja drugarica Milica”, ali je vrlo redak slučaj da pronađete poklon koji može da potraje vašoj dragoj osobi toliki broj godina kao ovo drvo. To je jedan od mnogo lepih razloga da se odlučite za baš ovu sobnu biljku. 

Svako je bar jednom u životu čuo za drvo života, prosto to je najpoznatije saksijsko cveće na na našim prostorima i 90% populacije će umeti da ga prepozna. Njen naziv Drvo Života je veoma adekvatan za poklon, pa se često ljudi odluče baš za njega. Osim prelepog naziva ima veoma lepo debelo stablo i bujne listove koji podsećaju na listove palme. 

Biljka traži dosta svetlosti pa bi joj neko mesto pored prozora bilo idealno. Kada dodje proleće može se izneti napolje i to će mu dodatno pomoći da bude lepo i dugotrajno.

Održavanje prelako – Voda i svetlo – to je sve

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
Zbirna ocena:
4 based on 4 votes