Prodavnica - Veliki Bonsai

Veliki Bonsai

14.970,00 RSD

Šifra proizvoda: saks13 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Veliki Bonsai

Pročitajte kratku zanimljivu priču o Bonsaiju, jer vaša voljena osoba će biti oduševljena da je čuje nakon što dobije ovako dobar poklon.

Kako Wikipedija kaže, a mi sigurno nismo pametniji od nje. Bonsai je u modernom svetu prvenstveno statusni simbol, pa onda tehnika gajenja biljaka u malim posudama, što zaista i jeste. U prevodu njegovo ime baš to znači. Elem, ljudi su gajili sve i svašta u posudama, evo i mi u našoj radionici imamo zasađen bosiljak u posudi, ali nikako ga ne zovemo Bonsai, evo i zašto?

Kako legenda kaže u Kini je u doba Han Dinastije (200 godina. p.n.e)  stvoren novi koncept kreiranja mini pejzaža u posudama, to se zove Pejinjg. Jedan od careva, naredio je da se u bašti koju gleda sa svog prozora napravi minijaturna verzija njegovog carstva, kako bi mogao stalno da gleda šta sve poseduje. Elem Pejing ili ti Bonsai je postao statusni simbol među mnogim dinastijama, zemljama, svetovima, i eto do dana današnjeg i dalje predstavlja najzanimljivije, a svakako i najskuplje drvo u saksiji na celom svetu.

Postoji nebrojano mnogo vrsta Bonsaija, mi u ponudi imamo one za koje smatramo da su najlepši za poklanjanje.

Pročitajte naš blog o odabiru i nezi saksijskog cveća

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Ovo saksijsko cveće isporučujemo sa ukrasnim pakovanjem koje može ravnopravno da stane pored svakog poklona.
  • Dostava saksijskog cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte izbor saksijskog cveća u našoj online cvećari.