Poklon za devojku – 05

3.690,00 RSD

Najmirišljavija ukrasna sveća koju ste ikada pomirisali. Garantujemo oduševljenje zbog ovog aranžmana. Kada sveća potpuno izgori ostaće ručno rađena drvena kutija i činija od kokosa koje će poslužiti za odlaganje raznih sitnica.

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd5 Kategorija: Oznaka:

Opis

Postoji jedna stvar koju u ovom poklonu za devojku ne možemo rečima dočarati, a to je njen miris. Bez imalo preterivanja, kada je otvorite dok je još ne upalite cela kuća će zamirisati na pravi prirodni kokos. Zaista ne možemo objasniti, prosto je morate pomirisati. Garantujemo takođe da je su svi sastojci 100% prirodni. Ne postoji ni jedan dodatak. Takođe sveća je napravljena u pravom neobrađenom kokosu. Ovo je jedan redak proizvod koji je 100% izrađen prirodno i zaista će oduševiti svakoga. Kada se sveća istroši, ostaje činija od kokosa u kojoj posle možete spremati zdrave obroke poput smutija.

Aranžirana je u drvenoj kutiji koju ćete takođe moći koristiti za omiljene sitne dzidze u kući.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.