Poklon za devojku – 03

5.190,00 RSD

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pd3 Kategorija: Oznaka:

Opis

Nežne boje i neobične solje za čaj, upakovane u plavu drvenu kutiju sa mašnom i svećom, vrlo su adekvatan poklon za svaku priliku. Lak da se ponese, a ostavlja ozbiljan utisak i svakako govori da ste se potrudili da se vaš poklon istakne u masi. Ovakvi pokloni za devojku, osim što su vrlo zanimljivi imaju i jedan vrlo važan momenat, a to je – Koristiće se svaki dan i tako će voljena osoba stalno misliti na vas i često reći “E ove solje mi je kupio Pera Perić”

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.