Prodavnica - XXL Buket sa crvenim ružama (B1)

TOP

XXL Buket sa crvenim ružama (B1)

11.670,00 RSD

XXL Buket sa crvenim ružama je potpuni hit i garantujemo da će oduševiti dragu osobu. Najbrža dostava u cveća u Beogradu!

Pregled korpe

Opis

XXL Buket sa ružama

XXL Buket sa ružama – Sigurno je negde nekada videla ili čula da je neko dobio xxl buket. Verovatno nikada ne bi pomislila da možda baš ti sada gledaš ovaj buket i razmišljaš da joj pošalješ. Ako se odlučiš za taj ludi poklon, na pravom si mestu, jer mi ćemo se 200% potruditi da se na vratima pojavimo sa ovim poklonom koji stvara wauu efekat i potpuno je oduševimo! Možeš računati na nas.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
4.5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondžija
Ime proizvoda
XXL Buket sa ružama
Cena:
RSD 10900
Dostupnost proizvoda
Available in Stock