Prodavnica - Cveće u kutiji – 16

Opis

Raznobojno cveće u roze kutiji

Prelepo raznobojno cveće u kutiji nežnih boja, u kome svojim izgledom dominiraju bele i ciklama ruže, svešteno u finu roze kutiju sa ručkama, uz dodatak preukusne, ručno pravljene, čokolade. Osim što lepo izgleda i pleni mirisom, ovo cveće u kutiji je odličan poklon, jer i kada se cveće osuši, kutija može ostati kao mesto za raznorazne sitnice, pa čak i za držanje voća na stolu.

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca. 
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

POZOVITE – 069555445 – može i Viber i WhatsApp

Pogledajte asortiman torti, pića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.