Blog

Torta od pelena – Idealan poklon za rođenje deteta

Praktičan, koristan i lep poklon za mamu i bebu

Uskoro treba da vam se porodi sestra, drugarica, koleginica? U problemu ste jer želite da je iznenadite pri izlasku iz porodilišta ili da na babine donesete fenomenalan i originalan poklon? Mi imamo rešenje.

Torta od pelena je poklon koji će obradovati svaku mamu, koja se tek porodila. Olakšaće joj predstojeće sedmice u kojima se povezuje sa svojom bebom. Najmanje što joj tada treba je razmišljanje da li ima dovoljno pelena i drugih sitnica za novorođenče. Vi ćete joj ovim poklonom dopuniti unapred pripremljene zalihe.

Torta od pelena, osim što je korisna i praktična, veoma je lepa. Najčešće izgleda kao prava torta. Obično je visoka kao mladenačka ili velika rođendanska torta na nekoliko spratova i ukrašena kao da je premazana najukusnijim filovima. Ova torta, zbog svega što sadrži, mirisaće baš tako treba – na bebu i na njenu mekanu kožu.

Torta od pelena

Torta od pelena – kako se pravi?

Torta od pelena se pravi da bude esteski lepa, ali i da ujedno sadrži sve ono što je potrebno za prve dane i mesece bebinog života. Torte od pelena se prave da mogu biti različitih vrsta. Najčešće ih pravimo da budu od jednokratnih pelena, kojih u torti ima 62 komada, a što je dovoljno za prvih sedam do 10 dana bebinog života. U našoj ponudi postoje i torte od tetra (pamučnih) pelena. Najčešće ih bude 40 jednobojnih, idealnih za široki povoj, za brisanje bebe nakon kupanja, pokrivanje u vrelim letnjim mesecima, zaklon od jakog sunca, kao čista prostirka… One su definitivno nakorisnija stvar tokom bebinog života.

Torte od pelena – šta sadrže?

Osim pamučnih ili jednokratnih pelena, torte od pelena iz naše ponude sadrže i druge, veoma korisne, sitnice za bebu.

Unutar torte od pelena je obavezno preparat za kupanje bebe. U zavisnosti od torte, obično je tu Nivea za bebe ili dobro poznati Kosili. U pitanju su kupke namenjene nežnoj koži bebe, koje kožu ne isušuju, niti peckaju bebine oči, savršeno napravljene za njihove prve susrete sa kupanjem i vodom. Uz njih će svako kupanje biti radost.

Torta od pelena sadrži i flašicu. Ukoliko mama bebu hrani mlečnom formulom flašica će joj odmah koristiti u svakodnevnoj upotrebi. Ako je, s druge strane beba isključivo dojena, flašica će pričekati nekoliko meseci, dok beba ne počne da jede čvrstu hranu i pije vodu, ali će svakako dobro poslužiti. Kad smo već kod hrane, u torti od pelena nalazi se i portikla. Neophodno pomagalo za brisanje i čuvanje od fleka, bez koga je hranjenje bebe kašicama nezamislivo.

Unutar naših torti od pelena uvek je prisutna i cucla za bebu. Nije neophodna, ali je mnoge bebe prosto obožavaju. Pomaže im da se umire i lakše zaspe.

Nismo zaboravili na odeću. Kornet u koji je upakovana benkica, preslatki odevni predmet za najmlađe, sastavni je deo svake torte od pelena. Uz benkicu su uvek tu i nehodajuće cipelice, da bi bebine nogice uvek bile na toplom.

 

Torta od pelena za devojčice i dečake

Torta od pelena za devojčice, torta od pelena za dečake – za nas je sasvim svejedno. Bitno je da imate mogućnost izbora. Ako želite tortu od pelena za devojčice na njoj će, očekivano, dominirati roze, a na onoj za dečake plava boja.

Ako želite jednostavniju tortu od pelena, a ne želite da dominira jedna boja, naš predlog je torta od šarenih tetra pelena. Ukrašena cvećem, balonom i plišanim medvedićem, a povezana trakom i mašnom, ovakva torta od pelena, visoka „jedan sprat“, biće savršena dopuna glavnom poklonu za bebu, koji takođe možete poručiti kod nas. Predlažemo da to bude prava torta, dekorativni zidni sat za bebinu sobu ili dečja igračka kojom će se beba igrati čim malo poraste.

Torta od pelenatorta od pelenatorta od pelena

Torta od pelena cena

Izbor je na vama, zato pronađite tortu od pelena po vašem ukusu. Na našem sajtu možete pregledati celokupan izbor i izabrati onu koja vama, odnosno osobi kojoj je poklanjate, najviše odgovara. U opisu svake torte nalazi se i detaljan pregled šta sve ona sadrži, ali i koliko košta. Cena za tortu od pelena je u svakom trenutku transparentna. To će vam u velikoj meri olakšati izbor. Zato zavirite među torte od pelena i ne propustite ovu savršenu priliku da odaberite odličan poklon za mamu i bebu. Sve porudžbine možete platiti onlajn, ali i pouzećem. Dostava je brza i sigurna.

Дели овај пост


sr_RSSerbian