Blog

Najlepši buketi cveća – TOP 5 iz naše ponude

Najlepši buketi cveća izvor su večite inspiracije. Bilo da se radi o slikarstvu, poeziji, izjavama ljubavi, buketi cveća su uvek tu. Provlače se kroz sve segmente emocija i umetnosti od kada je sveta i veka.

Zato ne treba da čudi što opstaju i danas, u eri digitalnih tehnologija. Razlikuje se samo način na koji ih biramo i kako dolazimo do njih.

Biranje cveća nekad i sad

Nekada je biranje buketa cveća bilo jedino moguće kod prodavaca cveća na tezgama ili u cvećarama. Tada se mogao izabrati neki od već dostupnih buketa. Mogli ste i od željenog cveća reći da vam kreiraju buket ili jednostavno da kažete za koju je priliku. Tada bi vam cvećar ili cvećarka napravili, prema njihovom mišljenju, najlepši buket cveća, a da vi zapravo unapred i ne znate kako će on izgledati.

Danas se situacija malo promenila. Iako i sada cveće i bukete možemo kupovati na tezgama, obično, na izlazu sa pijace, ili u brojnim cvećarama, to je sve ređe. Brz način života ne dozvoljava razgledanje i uživanje u mirisima svežeg cveća. Ipak, doneo je i neke prednosti.

Danas najlepše bukete biramo najčešće online, „iz fotelje“. Na fotografijama odmah možemo da vidimo kako buket izgleda. Mi kao ozbiljna online cvećara vam garantujemo da će biti baš takav.

Zato vam predstavljamo TOP 5 najlepših i natraženijih buketa iz naše ponude.

XXL buket sa raznovrsnim cvećem

Najveći buketi cveća su apsolutni trend u cvećarstvu poslednjih godina. Kada se usprave visoki su kao prosečan tinejdžer. Zbog svoje neobičnosti i veličine prilično su imponzantni. Najpopularniji su od ruža, crvenih ili belih.

Ipak, naša apsolutna preporuka je XXL buket sa raznovrsnim cveće. Ovaj buket će oduševiti svaku devojku. Možete ga pokloniti i prijateljici, pa čak i mami ili baki.

Izrađen od slojevito ređanog cveća, i mirisom i izgledom krasiće prostor u kome bude stajao.

XXL Buket sa raznovrsnim cvećem - Dostava cveća Beograd - poklondzija - cvećara online

Buket sa crvenim ružama i Ferrero Rocher kuglicama

Najlepši buketi cveća često su dopunjeni slatkišima. Baš kao što je ovaj prelepi buket crvenih ruža dopunjen jednim od najpopularnijih čokoladnih slatkiša današnjice.

Buket crvenih ruža sa Ferrero Rocher kuglicama izuzetno je romantičan poklon. Idealan za neki od prvih sastanaka kada se još udvarate devojci. Možete ga pokloniti kasnije, kao neobavezno iznenađenje tokom romantične večeri.

buket cveća

Raskošan buket sa roze i belim ružama

Ovaj raskošni buket napravljen je od kombinacije belih i roze ruža i plišanih igračaka u belim i roze nijansama. Zajedno čine prelep buket. Posebno će se dopasti romantičnim, nežnim devojkama.

Ako ga poklanjate za rođendan na njega dodajemo i drvenu pločicu sa natpisom „happy birthday“ i poruku ispisanu po vašoj želji.

Lizijantus i hrizanteme

Kada želite da obradujete devojku ili ženu u koju niste zaljubljeni ovaj prelepi buket je odličan izbor. Sjajan je i za žensku osobu s kojom ste u rodbinskim odnosima.

Buket od crvenog i belog lizijantura i hrizantema, definitivno je najlepši buket cveća za komšinicu, sestru, mamu, ujnu… Možete ga pokloniti i učiteljici ili vaspitačici u vrtiću. Kao mali znak pažnje (ali ne i mito) jer se lepo brine o vašoj deci.

Ovaj buket je umotan u naizgled jednostavan papir. Ukrašen je tankom jednobojnom, roze trakom. Iako jednostavno dekorisan, spoj boja u njemu čini ga nežnim, ali efektnim.

Osoba koja ga dobije odmah će ga staviti u vazu s vodom, da što duže traje.

buket od lizijantusa i hrizantema

21 crvena ruža

Ako ste strasno zaljubljeni poklonite buket od 21 crvene ruže. Nećete promašiti. Devojku ćete oduševiti i bez ijedne reči ćete joj otkriti svoja osećanja.

Ovo je buket savršenog izgleda i još lepšeg mirisa. Kontrast ružama, a prelep izgled buketu, daje i zeleni lizijantus.

Možete ga dopuniti i bocom pića, čokoladama, balonom ili drvenim natpisom.

Najlepši buketi cveća – Dostava cveća Beograd svaki dan 0 – 24h

Najlepši buketi cveća, ukoliko ih poručite od nas, na željenoj adresi mogu biti bilo kada u toku 24 sata. Bukete cveća za vaše važne datume u Beogradu dostavljamo svaki dan. Čim poručite kontaktiraćemo vas da potvrdimo porudžbinu i da se dogovorimo oko isporuke.

Znajte da isporuka može biti u bilo koje doba dana ili noći, da bi iznenađenje koje priređujete bilo zaista posebno. Takođe, dostava cveća u Beogradu je besplatna za iznos preko 5990 dinara.

Zato ne oklevajte mnogo i već danas priredite iznenađenje. Naručite najlepši buket cveća za vašu voljenu osobu.

Podeli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.