Blog

Koji poklon kupiti za diplomiranje?

Koji poklon kupiti za diplomiranje pitanje je koje se nameće svaki put kada se bliskoj osobi bliži dan završetka osnovnih studija. Zapravo, nije samo reč o završetku osnovnih studija, već i masteriranju ili odbrani doktorske disertacije.

Polaganjem poslednjeg ispita ili odbranom završnog rada završava se važan segment života. Iako mnogi već u to vreme počinju da rade, diplomiranjem dobijaju zvanje koje im niko ne može oduzeti.

Zbog pandemije koronavirusa mnogi će izbegavati veća okupljanja i proslave svog uspeha. Međutim, to svakako nije razlog da im se ne čestita i da ne dobijaju poklone zbog diplome.

Zato ako se pitate koji poklon kupiti za diplomiranje donosimo vam nekoliko kreativnih predloga.

Cveće

Diplomiranje ne može da prođe bez cveća. Ono je poklon s kojim nikada ne možete pogrešiti. Prosto se podrazumeva da ćete ga poneti na odbranu diplomskog rada. Ali, ako smatrate da cveće kao poklon nije dovoljan, onda pogledajte naše predlog. Videćete da cveće može biti i više nego luksuzan dar.

buket cveća

XXL buket

Znate li da su XXL buketi jedan od najnovijih, ali i najvoljenijih trendova u cvećarstvu u poslednje vreme? I zaista su ogromni. Izrađuju se gotovo u ljudskoj veličini. Zato budite sigurni da će osoba koja dobije ovako nesvakidašnji buket sigurno biti oduševljena. Zbog toga upravo ovo može biti poklon za diplomiranje.

Izaberite XXL buket ruža ili XXL buket od raznobojnog cveća.

XXL Buket sa roze ružama - Dostava cveća Beograd - Poklondzija

101 ruža

Ako je vaša devojka upravo diplomirala, nema sumnje, 101 ruža mora biti vaš izbor. Aranžmane od 101 ruže moderno dekorišemo. Obično ih izrađujemo u velikim kutijama, ukrašenim svečanom mašnom. Kutija ostaje za uspomenu i čuvanje sitnica, kada cveće uvene. Može poslužiti i kao odlično mesto za fotografije.

Napominjemo da su ruže iz naše ponude uvek sveže i mirišljave. Zato se pitajte koji poklon kupiti za diplomiranje. 101 ruža je sjajan izbor.

Predlažemo vam da devojci kupite buket od 101 crvene ruže, da joj pokažete da je volite. Mada, nećete pogrešiti i ukoliko vaš izbor bude kombinacija belih i roze ruža. Time pokazujete osećanja – ljubav, ali i ponos zbog njenog uspeha.

101 ruža u kutiji

Bogati cvetni aranžman

Cvetni aranžmani su kompletan, luksuzan poklon. U njih se osim cveća ubacuju čokoladice ili piće. Prelepo su dekorisani i nema sumnje da su super izbor kada ne znate kakav poklon kupiti za diplomiranje.

Za tu priliku, ukoliko vam diplomira devojka, predlažemo cvetni aranžman u crnoj luksuznoj kutiji u obliku srca. U to srce su na jednu polovinu smeštene zlatne ruže. Drugu polovinu zauzima Ferrero kuglica. Tu je naravno i poklon mašna.

Ukoliko diplomira vaša sestra, drugarica ili koleginica, izbor ipak treba da bude malo drugačiji.

To može biti, na primer, cvetni aranžman sa koko svećom. Čini ga potpuno prirodna sveća od kokosa, izuzetno prijatnog mirisa, napravljena u prirodnoj činiji od kokosa. 

Aranžirana je u veštačkom cveću. Cilj je da bude lepa trajna dekoracija nekog prostora. Ipak, postoji mogućnost da jeb aranžiramo sa prirodnim cvećem po vašoj želji. Cena ostaje ista. 

poklon za devojku

Saksijsko cveće

Ovo je još jedan svevremeni poklon. Divan za diplomiranje, ali budite pažljivi. Ipak ga ne kupujte osobi koja za sebe kaže da je „ubica cveća“. Brzo će joj se osušiti, i vaš poklon biće zaoboravljen. 

Ipak, ukoliko je njen stan ispunjen saksijskim cvećem ovo će biti odličan poklon. Luksuzno bonsai drvo, drvo života ili jednostavna dracena oplemeniće prostor i dati šarm prostoru. Osoba koja ga dobije će zauvek znati od kada je tu.

Veliko Bonsai drvo - dostava cveća Beograd - Online cvećara & Gift Shop Poklondžija

Torta

Proslava bilo kod događaja se ne može zamisliti bez ukusne torte. Tako je i sa diplomiranjem. Možda će neko ipak doneti cveće, ali budite sigurni da tortu neće niko. 

Torta mora biti prilagođena prilici. Ozbiljna, luksuzna, ali ipak svečana i ukusna. Za ovu priliku ne bismo preporučili neku od mnogih torti sa dečjim motivima. Diplomiranje je korak ka još ozbiljnijem životu. Čokoladne torte uglavnom svi vole.

Kombinacija tamne čokolade i zlatne dekoracije sjajna je za diplomiranje. Vaše je samo da izaberete ukus. Čokoladna s orasima, lešnicima, plazmom, voćnim jogurtom… Može biti još čokoladnija, sa komadićima čokolade, ili sočnija, sa dodacima voća – na primer malina ili višanja, za savršeni slatko-kiseli ukus.

torta za zubara, stomatologa - za rodjendan - dostava torti beograd

Praktičan ili dekorativan poklon

 

Koji poklon kupiti za diplomiranje zavisi i od interesovanja osobe koja diplomira. Od tipa ličnosti – da li je esteta, ili više praktičan tip. U nekim od ovih poklona naći ćete i jedno i drugo.

Šoljice za kafu ili čaj

Šoljice za kafu ili čaj više nisu samo poklon koji se nosi na slave. Modernog dizajna one mogu biti odličan poklon za diplomiranje – praktične su i lepo izgledaju. Možda nisu idealan poklon za vašu devojku kada diplomira, ali su za drugaricu sjajne.

Osoba kojoj ih poklanjate šoljice za kafu ili čaj može koristiti kod kuće ili na poslu. Pa kada je neko pita: „Baš su ti lepe šoljice, gde si ih kupila?“, s ponosom će reći: „Dobila sam ih od druga/drugarice kada sam diplomirala“.

Slika iz delova

Vaša draga osoba je upravo diplomirala, već neko vreme radi, i uskoro će kupiti svoj stan! Idealan scenario za mladu uspešnu osobu. Zbog toga je slika iz delova takođe dobar poklon. Ukrašava zid i budi uspomene. Zato izaberite onu sliku iz delova na kojoj je grad u kome ste proveli nezaboravna zajedničke trenutke. Ili neka na slici iz delova bude grad koji osoba koja je tek diplomirala želi da poseti.

Ne zaboravite na dostavu

Sada kada znate koji poklon kupiti za diplomiranje ne zaboravite na dostavu. Za šta god da se odlučite znajte da može biti dostavljano na željenu adresu u željeno vreme. Samo nam se javite, dostava poklona će biti sigurna i brza.

Podeli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.