Blog

Najbolje torte za rođendan – TOP 10

Najbolje torte za rođendan moraju ispuniti najmanje dva uslova. Moraju biti ukusne i lepo izgledati. Internet je prepun vizuelno privlačnih torti. Međutim, mnogi ne garantuju da su slike verodostojne, i da će torta biti baš takva i kada vam stigne nakon porudžbine. O ukusu i sastojcima takođe često ne znamo ništa.

Ponuda torti je zaista bogata. Ipak, one najbolje, razlikuju se po ukusu i sastojcima od kojih su napravljene. Upravo to je ono na šta smo ponosni kada su naše torte za rođendan u pitanju. Sve su napravljene po HACCP standardu. Koristimo isključivo domaće, kuvane filove od najkvalitetnijih sastojaka.

Najbolje torte Beograd

Najbolje torte Beograd idealne su za rođendane i druga slavlja koja vam besplatno dostavljamo. Sve one će ispuniti vaša visoka očekivanja.

Bilo da je u pitanju 1. ili 101. rođendan, rođendansko slavlje ne može da prođe bez torte. Najbolje torte za rođendan su one koje su u skladu sa ukusom slavljenika, koje obraduju i razvesele. Predlažemo vam da to budu torte koje tematski odgovaraju proslavi.

Za decu su poželjne torte sa motivima likova iz crtanih filmova. Torte sa velikim brojem 18 idealne su za proslavu punoletstva. Za devojke su sjajne torte koje kao ukras imaju znak „love“, krunu ili nežnu svedenu dekoraciju.

Torte za muškarce obično se biraju po onome što muškarac koji slavi rođendan voli. Ponekad su to torte u obliku automobilske gume, lopte, vreće novca ili omiljenog pića. Mogu biti i u bojama kluba za koji navija ili sa motivima super junaka.

Kod nas je izbor oblika, boja i veličine torti ogroman. Ujedno, ukus im je takav da znamo da će sve biti pojedene.

Zato vam predstavljamo najbolje torte za rođendan – TOP 10 iz naše ponude.

Torta sa jednorogom

Torta sa jednorogom idealna je za proslavu prvog rođendana. U tom uzrastu dete obično još uvek nema omiljene crtane junake, pa je ova torta odličan izbor. Biraju je mame devojčica, njihove kume ili bake, kada za 1. rođendan žele da daruju tortu.

Jednorozi u poslednje vreme veoma popularni među devojčicama. Zato se može desiti da ova torta oduševi i vašu ćerku starijeg uzrasta. Moguće da će baš takvu tortu poželeti za svoj rođendan.

torta za prvi rodjendan za devojcice sa jednorogom - dostava torti beograd

Torta za decu sa medicama

Rođendanska torta sa preslatkim medicama svojim izgledom oduševiće svu decu na proslavi. Asociraće ih na njihove plišane igračke, a odrasle će svojim ukusom oboriti s nogu.

Obično je naručujete za prvi rođendan dečaka, a ponekad i za odlazak na babine.

torta za decu sa medicama - za rodjendan - dpstava torti beograd

Torta Mala Sirena

Sve devojčice koje vole Diznijevu junakinju Malu Sirenu voleće i Mala Sirena tortu.

Na njoj je Mala Sirana s lepršavaom crvenom kosom i prepoznatljivim repom. Oko nje su morski talasi, morska zvezda, podvodni svet. Torta ima oko 7 kilograma. Upotpunjena je ukrasnim elementima i odlično izgleda i na rođendanskim fotografijama.

torta Mala Sirena

Mix torta za rođendan

Kakvog je ukusa samo joj ime govori – u pitanju je mix različitih torti u jednoj. Ovo je jedna od naših najprodavanijih torti. Razlog je što je odlična za sve prilike. Možete je poručiti muškarcu, ženi, za slavu, za Novu godinu, proslavu poslovnog uspeha…

U pitanju kombinacija više ukusa od kojih pravimo velike torte. Vole je svi oni koji ne mare za veliku, specijalnu dekoraciju, već žele da uživaju u kvalitetnom parčetu torte.

torta sa 4 ukusa - dostava torti beograd - poklondzija online giftshop

Baileys torta za rođendan

Ova torta je fenomenalan izbor za mlađe devojke, kojima je Baileys jedno od omiljenih pića. Napravljena je veštim rukama naših poslastičarki i dekoraterki.

Na vrhu Baileys torte su tri jestive flaše ovog pića. Krase je roze kolačići i popsi, koji se kao i natpis happy birthday nalaze na vrhu torte.

baileys torta za rodjendan za devojke - bejliz - dostava torti beograd

Luksuzna čokoladna torta za rođendan

Još jedna savršena torta za devojku. U pitanju je luksuzna čokoladna torta, koja će oduševiti vašu devojku. Efekat će biti još veći ako je ovom tortom iznenadite u ponoć.

Ovo je najčokoladnija od svih čokoladnih torti iz naše ponude. Zato vam garantujemo da ako devojka voli čokoladu, s ovom tortom nema greške.

luksuzna čokoladna torta za rodjendan - dostava torti beograd

Torta s makaronsima i cvećem

Ova torta je odličan izbor za devojke koje vole i cveće i kolače. Na torti s makaronsima i cvećem dominiraju jestive orhideje i drugo cveće. Od nje možete na trenutak da pomislite da li je torta ili cvetni aranžman.

Jarkih je boja, prelepo dekorisana i naravno fantastičnog ukusa. 100% će oduševiti devojku kojoj je poklonite.

torta za rodjendan za devojku sa makaronsima i cvecem - dostava torti beograd

Rulet torta za rođendan

Ovo je torta za muškarce (ili devojke) koje maštaju da posete grad greha – Las Vegas! Ako im poklonite rulet tortu za rođendan poželećete im da im se san ostvari. Ujedno ćete im simbolično poželeti i puno novca bez mnogo muke.

Zato obradujte dragu osobu ovim originalnim poklonom. Rulet torta to zaista jeste.

rulet torta za rodjendan - kazino - dostava torti beograd

Torta vreća para

Još jedna torta kojom slavljeniku želite da se opari. Torta vreća para zaista izgleda kao veliki džak ili vreća pun novca. Okolo su razbacane i novčanice, a u narodu je poznata rečenica da gde ima tu i ispada.

Ova torta ima 3,5 kilograma, ali po vašoj želji može biti i veća i manja.

Torta vreća para

 

Torta sa čekićem

Torta u obliku srca sa čekićem nesvakidašnji je rođendanski poklon koji će oduševiti vašu voljenu osobu. Definitivno spada među najbolje torte za rođendan. Kada se srce razbije čekićem ispašće gomila slatkiša.

Ono što je najvažnije, u ovu tortu za rođendan možemo ubaciti i verenički prsten.

torte iznenadjenja sa čekićem - dostava torti beograd - poklondžija - online gift shop

Ukusi i dostava za najbolje rođendanske torte

Prilikom narudžbine izgleda najbolje rođendanske torte, koji možemo menjati po vašoj želji, razmislite i o njenom ukusu. U ponudi je zaista ogroman izbor.

Ukusi su: jaffa, kinder torta, milka, moskva šnit, mocart, švarcvald, reforma, esterhazi, čoko-nugat, čoko-oranž, zoja torta, nugat malina, kapri torta, karamel, cappuccino, banana torta, najčokoladnija torta, raffaello, grčka torta, nutella-oreo, ferrero torta, pistaći & šumsko voće, twix-crunch, itd.

Dostavu torti radimo 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Ukoliko se unapred dogovorimo rođendanska torta može biti na adresi vaše voljene osobe čak i u ponoć. Ako želite, uz tortu možemo preneti i vašu rođendansku čestitku.

Podeli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.