Blog

101 ruža u kutiji

101 ruža značenje

101 ruža značenje

101 ruža značenje“ jedna je od najčešće pretraživanih tema na internetu kada je govor cveća u pitanju. Izvori su jednoglasni – 101 ružu biraju oni koji žele da iskažu duboku ljubav i naklonost. Buket od 101 crvene ruže predstavlja simbol želje i izraz strastvene privlačnosti. „Ti si moja jedina ljubav!“ je njeno najočiglednije i najpoznatije značenje.

Ruža je danas najpopularniji cvet za iskazivanje ljubavi. U svetu postoji više od 2500 sorti, a svakodnevno se uzgajaju nove. Upravo zahvaljujući širokom spektru sorti i boja, i zbog toga što se uzgajaju u svim delovima sveta, ruže su dostupne preko cele godine. 

Bele ruže poklonićete nekome ko u vama budi nežna osećanja, roze osobi prema kojoj osećate zahvalnost, ljubičaste onome ko u vama izaziva poštovanje, a kada poželite da prenesete sreću ili veselo raspoloženje narandžaste ruže biće dobar izbor.

101 ruža – cena

101 ruža jeste za nijansu skuplja od iznosa koji treba da izdvojite za neko drugo cveće, ali oduševljenje koje izaziva zaista nema cenu. Ruže su izuzetno popularne zbog lepog izgleda i divnog mirisa i bez obzira na cenu svakodnevno se širom sveta proda oko 23 miliona ruža.

101 ruža je veoma zastupljen poklon kod „svežih“ parova ili ga poklanjaju momci tokom udvaranja, dok još sa devojkom nisu stupili u vezi. Oduševljava i one žene koje ne mare mnogo za cveće, koje se u govor cveća ne razumeju i kojima su praktični pokloni mnogo bliži. 

Izborom 101 ruže nikako ne možete pogrešiti. Kada se uporedi sa ostalim darovima znajte da je van konkurencije, odnosno mnogo iznad ostalih poklona, što im dodatno diže cenu. Odličan je izbor i kao poklon iznenađenja, ali i izvinjenja. Sigurno će izmamiti osmeh i sve će vam biti oprošteno. Osim što će ulepšati dan, ulepšaće i osvežiti prostor u kome ruže budu stajale. Zato ne treba da čudi što buket od 101 ruže nazivamo kraljicom poklona, a to, priznaćete, i mora da košta. 

101 ruža beograd cena - dostava - značenje - dostava cveća Beograd - POklondžija

Pažljivo birajte gde kupujete ruže

Pri izboru cvećare iz koje naručujete cvetne aranžmane treba obratiti pažnju da cveće bude jarkih boja i mirisa, a ne davno posečeno i uvelih latica. Pitajte da li je cveće sveže, da li je moguća dostava u vama željeno vreme, da li su svi cvetni aranžmani kao na slikama na njihovom veb sajtu, Fejsbuk ili Instagram stranici i da li su moguće promene po vašoj zamisli. Ukoliko je samo jedan odgovor negativan, tražite dalje.

„Poklondžija“ ispunjava sve pomenute zahteve. Poznati smo po tome što u svakom trenutku izlazimo u susret svojim kupcima i ispunjavamo želje po pitanju dekoracije cvetnih aranžmana. 

Top pet predloga za aranžiranje ruža

 

Ukoliko su ruže vaš prvi izbor birajte ruže u kutiji. Izaberite boju ruže, belu, crvenu, ružičastu, ili kombinaciju ruža u dve ili čak tri boje. Znajte da se kod „Poklondžije“ uz ruže u aranžman mogu smestiti i baloni, piće, čokoladice, pa i plišane igračke. Zato vam donosimo nekoliko gotovih predloga za aranžiranje ruža, a vi ih po svom ukusu možete menjati.

  • Izaberite pravougaonu umesto okrugle kutije

Kako su buketi od 101 ruže uglavnom upakovani u okrugle kutije, ovo će biti poklon koji će se razlikovati. Tako će 101 ruža u jedinstvenom pakovanju biti sjajan poklon kada iskazujete ljubav i poštovanje. U pitanju je unikatan i nesvakidašnji aranžman u jedinstvenoj kutiji pravougaonog oblika. 

  • Unesite dozu sofisticiranosti

Najluksuzniji poklon u ponudi „Poklondžije“ nije buket od 101 ruže, već Dom Perignon Rose. Naime, uz kupljenu flašu Dom Perignon Rose, dobijate kompletno pakovanje sa 17 roze ruža, drvenu kutiju i bombonjeru Ferrero Roche. Sve zajedno izgleda veoma sofisticirano.

 

  • Prilagodite ruže događaju

Baloni su neizostavni deo rođendana i veselja, pa je 101 ruža s balonima divan poklon devojci za rođendan ili novopečenoj mami povodom rođenja deteta. Helijumski balon u svakom trenutku može biti otkačen i pušten da odleti, što daje puniji efekat ovom nesvakidašnjem poklonu. Boju ruža i balona sami birate.

  • Zasladite aranžman

Buket od 101 ruže može biti raznobojan. Na primer, 101 roze i žuta ruža sa hand made čokoladom savršen je izbor kada devojci želite da pokažete koliko uživate s njom. Kada čokoladu u slast pojede, a ruže posle nekog vremena uvenu, ostaće joj prelepa kutija za čuvanje sitnica i uspomena koje je u svakom trenutku podsećaju na vas.

  • Budite originalni

Ruža ne mora da bude jedino cveće upakovano u fantastični cvetni aranžman. 101 orhideja je jedan od najlepših cvetnih aranžmana u ponudi. Ukoliko joj se nežna roze boja uskladi sa trakom na kutiji u istoj nijansi, snažan efekat je zagarantovan.

101 Orhideja u kutiji

101 ruža – dostava u Beogradu

Kada ste već izabrali kako će cvetni aranžman od 101 ruže koji poklanjate da izgleda sredite da dostava bude vrhunska. Ona čini da iznenađenje zaista uspe. Ako naručite tokom radnog vremena „Poklondžija“ ruže može dostaviti na željenu adresu u roku od dva sata. Dostava je moguća i u bilo koje doba dana ili noći, važno je samo da se željeno vreme unapred dogovori. 

101 ruža značenje

 

Дели овај пост


sr_RSSerbian